Щори, сенници, врати хармоника, Алуминиева и ПВЦ дограма - Стара Загора
  към първа страница на сайта на "Волена 08", Стара Загора към първа страница на сайта на "Волена 08", Стара Загора Информация за фирма "Волена 08", Стара Загора Продукти - всички видове щори, сенници, врати хармоника, дограма  - Стара Загора Контакти с "Волена 08", Стара Загора
ПРОДУКТИ

Хоризонтални алуминиеви щори
Хоризонтални дървени щори
0 Вертикални щори
Римски щори
Роло щори
Плисе щори
Фото щори
Външни ролетни щори
Мрежи против насекоми
Роло щори Ден и Нощ

Сенници
Козирки от поликарбонат
Ветроупорни завеси

ХОРИЗОНТАЛНИ ДЪРВЕНИ ЩОРИ / 25 и 50 мм ширина на ламела

ДЪРВЕНИ ЩОРИ

Ламели на хоризонтални дървени щориИзползваният материал е Палмово дърво , леко ,солидно-идеално за тънки ленти. Реколтата от палмово дърво е готова за прибиране след 30 години . Материалът се съхранява в специално помещение с постоянна относителна влага. Тези условия са гаранция за качество. Това е основната мярка срещу измятане на лентите. Тангенциалното разрязване е най- добрата сигурност срещу изкривяването на лентите.
Щорите изработени от дърво винаги успяват да ни впечатлят с обикновената си красота , удобство и трайност. Тяхната елегантност, качество и майсторска изработка ги поставят на върха на слънцезащитните продукти, търсени от хора с високи изисквания за стил и красота. 
Дървените ламели са с ширина 25 или 50 мм, профилите и кордите са цветово съчетани с цвета на дървото. Стандартно горната греда е скрита от дървен корниз. Щорите се изработват по индивидуални размери, за да се впишат перфектно във Вашия интериор.